www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco Jabro®- MINI JM500 giver synlige forbedringer inden for mikrobearbejdning

Seco Jabro®-Mini JM500-serien, som består af over 180 mikro pindfræser produkter, bearbejder effektivt og driftssikkert små dele og dele i nanostørrelse, der ofte er for små til at kunne ses under bearbejdningsprocessen. Pindfræserne sikrer processtyring samt forudsigelig ydeevne af fræseværktøjerne i forbindelse med disse vanskelige mikroapplikationer, der typisk findes i krævende industrier som f.eks. luftfart, medicinalindustrien og 3C (computere, forbrugerelektronik, kommunikation).

Seco Jabro®- MINI JM500 giver synlige forbedringer inden for mikrobearbejdning
HQ_IMG_Jabro_JM500_Range.jpg

Den optimerede kvalitet, geometri og belægning i Jabro ®-Mini JM500-serien skaber fremragende overfladefinish på dele, der er fremstillet af forskellige materialer, herunder stål, rustfrit stål, varmebestandige superlegeringer og titanium. Geometrierne består af 30-graders spiraler og 3-graders spånvinkler, der fås i to-, tre- og fire skærs versioner af typerne 90°formet og radiuspind fræser. En allround hårdmetalkvalitet med poleret SIRA-belægning får disse værktøjer til at fremstå endnu bedre i bearbejdningen af målrettede, seje materialer til den lavest mulige omkostning pr. skæræg.

Jabro® -Mini JM500-pindfræsere fås i skaftdiametrene DMM 4 mm og DMM 6 mm, syv forskellige udhæng fra 2 til 20 X DC og i 0,2 mm til 3 mm diametre. Med så bredt et udvalg kan brugerne adskille bearbejdningen i faser og bruge de kortest mulige værktøjsoverhæng i hvert trin til at minimere risikoen for værktøjsudbøjning og brud, hvilket potentielt kan spare op til 50 procent af bearbejdningstiden og øge tilspændingshastighederne.

Få flere oplysninger om Jabro®-Mini JM500-serien ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge vores Jabro®-Mini JM500-produktside.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP