www.industriogteknik.com
BRADY

Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation

Med Brady Corporations nye labels med angivelse af sterilisation får brugerne bekræftet sterilisationen. De er ideelle til et bredt udvalg af laboratorieprocesser inklusive sporing af prøver, administration af beholdningen, generel sporing samt opmærkning af glas eller bakker.

Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation
En klar visuel angivelse
Den nye B-7425-AC-label anvendes til angivelse af dampsterilisation og er udviklet til brug i autoklaver. Labelen ændrer farve fra hvid til brun, når den udsættes for autoklaveforhold på 121 °C i 10 minutter og viser også ordet ”sterilized” (steriliseret). Laboratoriespecialister får en klar, visuel angivelse om sterilisation, så de hurtigt kan se, hvilke prøvebeholdere er sterile.

Holdbar og nem at påsætte
Den selvklæbende label med angivelse af sterilisation er designet til nemt at klæbe fast på hætteglas, reagensglas, kolber og andre prøvebeholdere, som kan kræve sterilisation på et laboratorie. Denne label sidder godt fast på de fleste overflader, inklusive glas, plastik, rustfrit stål, aluminium med mere. Den er lavet af polypropylen og sidder godt fast samt forbliver læsbar, når den udsættes for almindelige kemikalier på laboratorier og temperaturer på mellem -196 °C og 121 °C.

Kan udskrives på stedet
B-7425-AC-labelerne med angivelse af sterilisation kan udskrives på et hvilket som helst laboratorie vha. professionelle labelprintere fra Brady, når som helst der er brug for det. De kompatible printere inkluderer BBP12- og BBP33-labelprinterne med R4300-farvebåndet isat. Med Brady Workstation-apps kan specialister nemt tilføje en stregkode eller andre oplysninger på labels, så sporingen forbedres.

Se labelen i aktion på Bradys websted.
Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation
Ny label, som bekræfter gennemført sterilisation

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP