www.industriogteknik.com
Seco Tools

Nye innovative Jetstream Tooling® løsninger til ISO-drejning

Seco udvider sit produktprogram inden for Jetstream Tooling®- med nye værktøjsholdere, kølevands clamps og skaftadaptere, der tilsammen optimerer drejningen. ISO-værktøjsholder til drejning indeholder kølevands clamps med Secos JETI (Jetstream integreret)-teknologi, og det samme gør skaftadapterne på siden med VDI indfræsning. JETI-teknologien sikrer høj produktivitet, god spånafgang og god varmekontrol.

Nye innovative Jetstream Tooling® løsninger til ISO-drejning
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Range_2.jpg

Selv om de nye værktøjsholdere leverer indvendig køling, kan de stadig benyttes med slanger til udvendigt kølemiddel. Secos interne JETI-teknologi kanaliserer kølemiddel direkte fra værktøjmaskinen ind i værktøjsholderen og ud gennem de nye kølevands clamps. Da de nye clamps er fremstillet mhp. additiv fremstilling, er deres interne kølemiddelkanaler optimeret specifikt til drejeopgaver for at stabilisere kontrol af spåner og standtid på et nyt og højere niveau. De nye clamps muliggør også en hurtig og ubesværet skift af indsats ved blot at dreje én skrue.

Med Secos nye sortiment af skaftadaptere til VDI-maskiner kan producenter med VDI-drejemaskiner med revolverhoveder også drage fordel af egenskaberne i Secos Jetstream Tooling®. De nye adaptere giver mulighed for at udnytte de høje produktionsniveauer og den lange standtid, der kommer som følge af brugen af højtrykskøling

ISO-drejeholdere kan fås i firkantede skaftstørrelser 2020 og 2525, og det første område af holdere omfatter 28 produkter. Adapterne er enten placeret på højre eller venstre i VDI-størrelse 30, 40 og 50. VDI-revolverhoveder str. 30 40 og omfatter firkantede skafter i størrelserne 20 mm og 25 mm.

Du kan få yderligere oplysninger om Jetstream Tooling® ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller besøge produktsiden for Jetstream Tooling®.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP