www.industriogteknik.com
Steute

Helt nyt design

Nødstop med wiretræk til ekstreme miljøer

Helt nyt design
steute afdelingen ”Extreme” præsenterer en ny serie af nødstop med wiretræk – ZS 92 S serien – der er specielt designet til ekstreme forhold. Huset, som er fremstillet af støbt aluminium, er f.eks.meget robust og multi-coated (passivering, grundmaling, pulvermaling).

I konstruktionsfasen genberegnede udviklerstaben hos steute hele wiretræk systemet, og var i stand til at reducere både kraften og vandringen, der er nødvendige for at aktivere nødstoppet. Det gør det nemmere at aktivere nødstoppet og betyder også, at det meget pålideligt overholder alle relevante, internationale standarder (eksempelvis for nødstop kontakter, nødstop med wiretræk, og til kontinuerlig sikkerhed i transportanlæg).

Nødstop kontaktens alsidighed spillede også en vigtig rolle under udviklingen. ZS 92 S kan forsynes med ni forskellige positioner af udløsningsarmen og mekanismen til udløsning af spærring. Dermed kan den mere eller mindre monteres overalt – inklusive, for første gang, på bagsiden af et objekt.

Målene på installationen er kompatible med forgængerens, ZS91, og med andre nødstop med wiretræk, så det er nemt og enkelt at erstatte gamle nødstop på eksisterende (transportanlæg) anlæg med det nye nødstop.

Brugerne kan som ekstraudstyr til ZS 92 S få den den med en LED indikator lampe og forbindelse af nødstoppet til den selvsikrende ”Dupline Safe” protokol via et integreret plug-in sikkerheds bus modul.

ZS 92 S kan anvendes i ekstreme miljøer med temperaturer fra -40 til +85 grader C, og med en længde på wiren på op til maks. 2 x 100 m. Det nye nødstop med wiretræk kan leveres allerede nu, og følges op af et nyt nødstop med BA (Belt Alignment) i ZS 92 serien. Varianter til omgivelser med risiko for gas- og støveksplosioner er under forberedelse.

www.steute.co.uk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP