www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

SK 225E og SK 235E

SK 200E, familien af økonomiske decentrale frekvensomformere, er netop blevet udvidet med to nye modeller, SK 225E og SK 235E, der omfatter indbygget understøttelse af AS-Interface. Udover at give et særdeles fordelagtigt drivsystem fra et økonomisk synspunkt betyder dette interface en forenkling af kabelføringen og dermed en lettere tilværelse for brugere af større anlæg, for hvad angår I/O.

SK 225E og SK 235E
Frekvensomformerne i SK 200E-serien er beregnet til direkte montering på gearmotorens klemkasse for at danne en fuldt integreret drivenhed til brug i felten. De nye modeller SK 225E og SK 235E understøtter version 2.4 af AS-Interface-protokollen med cyklisk 4E/4A-dataudveksling. Desuden har SK 235E en "Sikkert stop"-funktion, der opfylder standarderne EN 954-1 eller EN 13849-1 (maksimal kapacitet: sikkerhedskategori 4, stopkategori 0 og 1), hvilket betyder, at den kan yde en beskyttelse med motorgenstart uden afbrydelse af strømmen.

Som alle frekvensomformerne i SK 200E-familien tilbyder de nye modeller omfattende basisfunktioner, såsom sensorløs strømvektorregulering, integreret bremsechopper og en kontrolenhed for elektromagnetisk nedbremsning. Disse frekvensomformeres praktiske funktioner omfatter også signalbehandling til trinvise transducere og integreret POSICON-positionsstyring. De er nemme at programmere og anvende. Plug-in-EEPROM-modulet gør det let og hurtigt at udveksle de konfigurerede parametersæt med andre enheder af samme type. Skønt de helt klart er beregnet til omkostningsfølsomme applikationer, begrænser disse enheder sig ikke til basisfunktionerne men tilbyder samme brede spektrum af funktioner som de gennemprøvede frekvensomformere i SK 500E-familien til brug i elskabe. Det betyder, at der i visse situationer kan anvendes SK 200E-systemer i hele anlægget, selv i applikationer, som stiller relativt skrappe krav til ydelsesspektret, hvilket gør driften lettere for brugerne takket være ensartede konfigurationskarakteristika.

SK 200E’s effektområde er 0,25kW - 7,5kW (IP55). Alle produktversionerne har samme udseende, hvilket tillader en ensartet drift og håndtering. Endvidere kan instrumenter og eksternt ekstraudstyr, såsom bus- eller l/O-systemer, tilkobles via en integreret systembus. Det giver et en lang række muligheder for diagnostik inden for hele feltområdet.

Med dette udvidede produktprogram er det nu blevet enkelt og bekvemt at implementere et økonomisk decentralt system. De forskellige karakteristika og anvendelsesområder er beskrevet mere detaljeret på hjemmesiden www.sk200e.com.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP