www.industriogteknik.com
ESPRIT

ESPRIT CAM software er sponsor for ”La voie du pôle” ekspeditionen 2018

Delte værdier for en udfordring, der forener eventyr, teknologi og forskning.

ESPRIT CAM software er sponsor for ”La voie du pôle” ekspeditionen 2018
DP Technology, der skabte ESPRIT CAM software, har på ESPRIT@Work konferencen i Budapest, hvor de mødtes med mere end 100 af deres partnere, meddelt at de igen lægger ud på en polarekspedition, der er baseret på forskning, teknologi og eventyr, for at forsøge en verdenspremiere: At blive de første til at sejle over Polarhavet uden hjælp.

Heltene i dette eventyr er franske: Sébastien Roubinet, Eric André og Vincent Colliard. De opdagelsesrejsende skal krydse de 3.300 km, der adskiller Alaska fra Spitsbergen, i en 7 m hybrid katamaran: Halvt sejlbåd, halv isbåd. De rejser fuldstændig autonomt over vand og is, med vind og muskelkraft som eneste fremdrift.

Grundlæggeren af ekspeditionen, Sébastien Roubinet, prøver igen efter to tidligere forsøg i 2010 og 2013. Fuld af selvtillid vil han denne gang have to besætningsmedlemmer ombord i en helt ny båd, hvis design er blevet komplet nyopfundet for at forbedre præstationerne, den er mere ergonomisk for at gøre det nemmere for besætningen, lettere, så den kan skubbes når det er nødvendigt, og i stand til at generere energi for at sikre selvstændigheden. Alle tre mænd har en passion for Polarområdet, og er meget bekymrede for dets nuværende tilstand, der trues af de seneste klimaforandringer.

Takket være bådens lette konstruktion og fraværet af enhver, mekanisk fremdrift, er den en ideel platform for de forskningmæssige sider af projektet; indsamling af data om det arktiske miljø uden at forstyrre det. De tre eventyrere arbejder sammen med adskillige laboratorier for at udføre forskellige målinger, foretage indsamling af prøver, tegne og fotografere, tælle dyre-og planktonliv til overvågning af isen, observere menneskets påvirkninger og foretage adfærdsstudier, der er knyttet til det polare miljø.

Hele ESPRIT teamet støtter dem fuldt ud i denne udfordring, der vil kræve ekstremt robuste mentale og fysiske evner. Teamet deltager også i den teknologiske udfordring, der ligger i båden, der er bygget af Sébastien, med de mest avancerede materialer og teknologi - nogle af de innovative, mekaniske dele blev fremstillet ved hjælp af ESPRIT CAM software.

Ved at knytte sig selv til "La Voie du Pôle" har DP Technology valgt et hold, der står for den slags visioner, passioner og forpligtelser, som virksomheden og dens internationale teams er kendt for. DP Technology, der er den innovative designer af ESPRIT® industrielle computer-aided fabrikations software, leverer opfindsomme løsninger til kontrol af de kraftigste værktøjer til maskiner, der former den moderne verden. Med mere end 65.000 licenser, der er installeret overalt i verden, er ESPRIT vant til alle områder af aktivitet: fremstilling af ure, medicin, selvkørende køretøjer, aeronautik, energi, samt naturligvis sejlfart.

DP Technology er pioner på sine områder sammen med sine medarbejdere og partnere, og de er stolte over at være i stand til at give deres støtte til, og kunne følge besætningen på dette menneskelige og økologiske eventyr. Og for at være endnu tættere associeret med det er en samling af mere end 200 stjerner på bådens bro sat sammen af fotos af alle ESPRIT medarbejdere, så de følger ekspeditionen hele vejen til Nordpolen.

Ekspeditionen lægger ud den 1. juli, og varer 3 måneder.
ESPRIT CAM software er sponsor for ”La voie du pôle” ekspeditionen 2018

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP