www.industriogteknik.com
EPLAN

Introduktion: Eplan Cogineer Advanced Automation til clouden Under Hannover Messen 2018 præsenterede Eplan et sneek peak af Eplan Cogineer

Eplan Cogineer Advanced tilbyders gennem en »Software as a Service» (SaaS) model. De to funktionsområder, Designer og Project Builder, vil dermed kunne leveres som fuldt cloud-baserede løsninger med separate licenser. Datasikkerheden er selvfølgelig høj: Brugerrettigheder for Designer, hvori designregler og makroer til fremstilling af automatiske diagrammer er defineret, kan enkelt og effektivt styres via EPLAN Rights Management.

Introduktion: Eplan Cogineer Advanced Automation til clouden  Under Hannover Messen 2018 præsenterede Eplan et sneek peak af Eplan Cogineer
Brugere, som er logget ind på Cogineer Project Builder har adgang til de konfigurationer, de er autoriserede til, hvorefter de kan vælge optioner og varianter og siden generere fortrådningsdokumentation med et klik på en tast.
 
På dette års Hannover Messe, gav Eplan et sneak-preview af det næste udvidelsestrin for sin automations software. Eplan Cogineer Advanced har en udvidet funktionalitet inden for interfaces og instancing gennem separate licenser inden for de to funktionsområder, Designer og Project Builder. Modeller opbygget i Designer kan dermed også kun editeres i Designer af den brugergruppe, som har adgang til funktionen gennem den nye Rights Management funktion. Det opfylder et vigtigt aspekt med hensyn til datasikkerheden. En anden interessant funktion er den nye forretningsmodel. Den kommende Version 2.8, der forventes tilgængelig sidst på sommeren, 2018, vil være til rådighed som en komplet cloud-baseret Software as a Service.
 
 
XML Interface til procesintegration
 
Eplan Cogineer Advanced har et vigtigt interface baseret på XML-formatet. Komplette konfigurationer kan importeres med XML inklusive alle værdier. Det giver den klare fordel for brugerne, at software hurtigt kan integreres i processerne, og eksisterende data til automatisk generering af diagrammer kan fortsat anvendes. I praksis giver det yderligere tidsbesparelser og en garanteret kvalitet, da man undgår dobbelt datalagring og dataindtastning.
 
 
Dynamisk konfiguration
 
Endnu en funktion i Eplan Cogineer Advanced er muligheden instancing på typiske elementer. Under konfigurationsprocessen kan brugere dynamisk vælge partielle funktioner eller kredsløb, som de skal bruge til et projekts strukturelle karakteristik. Den mangesidede brug af partielle såvel som komplette funktioner er også understøttet. Eksemplerne for disse typiske elementer kan også styres direkte gennem import af XML-data skabt upstream i processen. Den største fordel for eksemplerne med de typiske elementer er, at man ikke behøver at udføre en 100 procent konfiguration for hver variant og struktur i et mål-projekt. Især inden for procesanlæg, hvor dokumentationen sjældent matcher fra ét projekt til det næste, er det en kolossal fordel. Designere af procesanlæg og systemintegratorer kan sparer masser af tid, når de kan genbruge dele af konfigurationen.
 
 
Systemet tænker
 
Indtastning af logiske indbyrdes afhængigheder og formler vil blive betydeligt forenklede i alle versioner af Eplan Cogineer. En ny Formula Assistant vil sikre at data kan indtastes betydeligt lettere og, bedst af alt, uden fejl. Afhængigt af typen af konfigurationsvariable, vil kun de tilladte operander for de respektive typer blive vist. Samtidigt foreslår Formula Assistant’en alle de navne som er til rådige for de variable “live” under indtastning. Skrivefejl under indtastning bliver hermed umulige, hvilket sikrer en konsekvent høj kvalitet under projektudviklingen. Se mere på: www.eplancogineer.com

Introduktion: Eplan Cogineer Advanced Automation til clouden
Under Hannover Messen 2018 præsenterede Eplan et sneek peak af Eplan Cogineer
Cogineer Advanced2.jpg: Konfigurationsvariable eller deres viste navne definerer automatisk bruger-interface i Project Builder.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP