www.industriogteknik.com
EPLAN

Engineering trade fair 4.0: Eplan og Cideon åbner deres virtuelle døre

Et vellykket messeformat er klar til næste runde i en finpudset form: 15. maj vil Eplan og datterselskabet, Cideon, være værter for deres tredje virtuelle messe om fremtidsorienterede tendenser inden for teknisk design og engineering. Den virtuelle messe inkluderer desuden en digital præsentation af virksomhedernes fælles stand fra dette års Hannover Messe. Interesserede fra hele verden kan deltage i en virtuel tur på standens enkelte udstillinger. De gennemprøvede emner fra de to foregående messer vil fortsat være til stede i form af informative præsentationer, live demoer og de nyeste software-versioner - samt muligheden for at chatte med eksperter fra hele verden og networke med andre brugere.

Engineering trade fair 4.0: Eplan og Cideon åbner deres virtuelle døre

Virtual Fair_Auditorium.jpg: Den tredje virtuelle messe fra løsningsleverandøren, Eplan, og datterselskabet, Cideon, finder sted 15. maj, 2018. 

»Konnectivity for digital engineering» har været Eplans slogan for dette års Hannover Messe ( som blev afholdt 23. - 27. april, 2018), og det vil også være motto for den kommende virtuelle messe: 15 maj, mellem 8:00 og 20:00, tilbyder Eplan og Cideon deltagerne en digital platform, hvor de kan lære mere om de nyeste tiltag inden for konstruktion og teknisk udvikling, ligesom man sammen kan undersøge  projekters bæredygtighed. Eplan, der er en løsningsleverandør med base i Monheim, Tyskland, og Cideon, firmaets datterselskab i München, er fuldt synkroniserede med de aktuelle industri-trends, og de vil for første gang skabe en digital tvilling af deres fællesstand fra Hannover Messen integreret i den virtuelle event. Eksisterende og mulige kunder vil desuden få mulighed for at lytte til fascinerende live-præsentationer om effektiv konstruktion og blive fortrolige med nye funktioner under software-demonstrationerne, ligesom de vil kunne få nyttige tips under chats med eksperter og andre brugere. Den virtuelle messe vil forløbe i samlet tolv timer for at dække flest mulige tidszoner rundt om i verden - og sproget vil være engelsk. Specialister fra Eplan og Cideon - fra hele verden - vil være til rådighed online og vil give individuel rådgivning på mange fælles nationalsprog. 

 

Samarbejde med partnere og kommunikation mellem brugere 

For at give deltagerne en struktur over de varierende emner er Eplan og Cideons faktiske 420kvm. store stand fra Hannover Messen være blevet filmet og digitalt behandlet. Hvis man ikke selv har haft mulighed for at besøge Hannover, men gerne vil følge op på dybere information, så kan man 15. maj udforske den simulerede stand i et 360 graders perspektiv fra sin egen PC, tablet eller smartphone. Med hensyn til live demoer og forelæsninger, så vil fokus primært være på Eplan Platformens kommende version 2.8, der nu går mod cloud’en med en række nyudviklede funktioner. Innovationerne for Eplan Platformen individuelle komponenter samt fordelen ved de cloud-baserede applikationer vil blive gennemgået detaljeret. Desuden kan besøgende forvente interessante produktpræsentationer med praktisk relevans som eksempelvis fremtidsorienterede løsninger som Eplan Cogineer, Syngineer og Eplan Data Portal. 

Sammen med eksempler på innovativ brug af Eplan-software giver den virtuelle messe også kunder og partnere masser af muligheder for networking og chat på tværs af brancheskellene. Succesen taler for sig selv. Den anden virtuelle messe sidste år tiltrak 950 registreringer fra 70 lande til Eplans og Cideons fælles event. 

Hvis man vil deltage gratis i denne event, så er registreringen åbnet 17. april på de følgende adresser: www.cideon.de/virtualfair 

 Engineering trade fair 4.0: Eplan og Cideon åbner deres virtuelle døre
Networking Area.jpg: Besøgende fra hele verden kan chatte og networke med andre i den virtuelle messes Networking Area. 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP