www.industriogteknik.com
BRADY

Nem udskrivning af holdbare skilte, som øger sikkerheden og effektiviteten

Med Brady Corporations nye S3100-skilte- og labelprinter kan brugerne nemt udskrive et bredt udvalg af holdbare sikkerhedsskilte og facilitetslabels til at øge sikkerheden og effektiviteten på arbejdspladsen efter behov – selv vha. standalone-funktionen.

Nem udskrivning af holdbare skilte, som øger sikkerheden og effektiviteten
Et bredt udvalg af labels og skilte
Med den nye S3100-skilte- og labelprinter kan brugerne udskrive et bredt udvalg af skilte og labels til at øge sikkerheden og effektiviteten på enhver arbejdsplads. Sikkerhedsskilte, gulvopmærkning, 5S-labels, lean-labels, labels til opmærkning af racks, døre, trapper, skraldespande, borde og stole samt CLP-labels til opmærkning af kemikalier kan alle sammen udskrives vha. S3100-printeren på stedet og alt efter behov.

Designet til at holde
S3100-printeren kan bruges til at udskrive på Bradys vinylmaterialer til industrielt brug, som giver 8-10 års holdbarhed udendørs, samt på holdbare polyestermaterialer, inklusive ToughStripe-gulvopmærkning. Skilte og labels, der udskrives med S3100-printeren, kan både bruges inden- og udendørs, hvilket er særdeles praktisk i forbindelse med sikkerheds- og facilitetsopmærkning på store anlæg, i eller omkring produktionshaller, på lagerlokaler samt i logistik- og distributionscentre. Bradys skilte- og labelmaterialer er designet til at kunne holde i industrielle miljøer og er blevet testet i overensstemmelse med internationale ASTM-testmetoder. Der fås ark med tekniske data til alle skilte- og labelmaterialer.

Ekstremt nem at bruge
Den nye S3100-skilte- og labelprinter er ekstremt nem at bruge og har en funktion til automatisk kalibrering samt automatisk konfiguration af labelmateriale. Det gør brugerne i stand til uden videre at starte udskrivningen af de skilte og labels, de har brug for. At skifte til et andet labelmateriale er nemt og superhurtigt i kraft af printerens nemme isætning af labelmaterialer og tilhørende farvebånd, der kan skiftes på under 20 sekunder. En brugervenlig grænseflade med berøringsfølsomt display giver massevis af muligheder for design af skilte og labels, selv vha. printerens standalone-funktion. Når den er forbundet til en computer, kan mulighederne for design af skilte og labels udvides yderligere vha. Brady Workstation-appsene til labeldesign, som kan downloades fra Bradys websteder.

Printerens specifikationer findes på Bradys websted.


Nem udskrivning af holdbare skilte, som øger sikkerheden og effektiviteten

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP