www.industriogteknik.com
Amiantit

Amitech Industrial Spain installerer glasfiberarmerede plastrør (GRP) i det kombinerede kraftværk i Barcelonas havn

Amitech Industrial Spain, som er en virksomhed der tilhører Amiantit Gruppen, med speciale inden for fluid management, har fået en ny kontrakt med henblik på forsyning og montering af hovedrørledninger til vand for det kombinerede kraftværk ved havnen i Barcelona. Der vil i alt blive investeret 500 mio. Euro in denne 850 MW installation som er sat til at blive taget i brug i sommeren 2010.

Amitech Industrial Spain installerer glasfiberarmerede plastrør (GRP) i det kombinerede kraftværk i Barcelonas havn
Det vil tage 10 måneder at installere de glasfiberarmerede plastrør (GPR) i Barcelonas havn, hvor konstruktionsarbejdet alt i alt vil vare i 38 måneder.
Amitech leverer FLOWTITE fiberglasarmerede plastrør og tilbehør, med diameter som spænder fra DN500 til DN2000 mm. FLOWTITE rørene med et nominelt tryk på PN6 og resistens på SN5000, bliver installeret underjordisk hvor der bruges et lamineret sammenslutningssystem.
Det kombinerede kraftværk ved Barcelonas havn er det fjerde nye konstruktionprojekt som Amitech Industrial Spain har på kontrakt i 2008, efter Granadilla II, Lares og Emile Huchet. Dette bliver til det andet projekt på kontakt i dette år med Técnicas Reunidas, enten direkte eller gennem et fællesforetagende. Projektet ejes af Gas Natural, mens General Electric er hovedentrepenøren i et konsortium med fællesforetagenet, CTCC Puerto de Barcelona, dannet af Tecnicas Reunidas og Duro Felguera.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP