www.industriogteknik.com
Carrier

Carrier lancerer det mest effektive, intelligente og kompakte køleanlæg med skruekompressor og variabel hastighed

Aquaforce® Vision 30KAV med Greenspeed™-intelligens

Carrier lancerer det mest effektive, intelligente og kompakte køleanlæg med skruekompressor og variabel hastighed
AquaForce® Vision 30KAV med Greenspeed™-intelligens er Carrier´s mest effektive, intelligente og kompakte køleanlæg med skruekompressor og variabel hastighed.

Carrier lancerer AquaForce Vision 30KAV med Greenspeed-intelligens i en ny serie af køleanlæg med skruekompressorer og variabel hastighed, der har kølekapacitet mellem 500 kW og 1100 kW og exceptionelt høje niveauer og sæsonbetinget effektivitet. Carrier, der er globalt førende inden for højteknologiske varme-, air-conditionerings- og køleløsninger er en del af UTC Climate, Controls & Security, som igen er et datterselskab til United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

Carrier´s AquaForce Vision 30KAV har en fremragende energiydelse. Med sine skruekompressorer og ventilatorer - begge med variable hastigheder - og AC som standard eller EC som option, samt pumper med variabel hastighed herved justerer Carriers AquaForce Vision 30KAV automatisk kølekapaciteten og vand-flowet til at matche behovet i bygninger eller procesanlæg. Resultatet er en optimal drift ved såvel fuld som delvis belastning. Den nye serie af køleanlæg har en SEER på op til 5,5 i køle-mode og en Energy Efficiency Ratio (EER) på op til 3,49 ved fuld belastning. 30KAV har energieffektiviteter op til 40% højere end 30GX.

»Vores ingeniører har udviklet state-of-the-art teknologier, der overstiger European Ecodesigns standarder for ydelseskrav med 30%, siger William Doll, produktchef for Carrier, HVAC Europe. »AquaForce Vision 30KAV sætter dermed et nyt mål for effektivitet samt kompakt og intelligent udformning.»

De eksterne driftstemperaturer spænder fra -20°C op til 55°C ved negative vandtemperaturer, hvad der gør 30KAV til en ideel løsning til en lang række sektorer. Lige fra store kontorbygninger, hoteller og  sundhedssektoren til datacentre og industrielle projekter opfylder 30KAV de højeste forventninger med hensyn til energieffektivitet og -besparelser uanset klimaet.

AquaForce Vision 30KAV introducerer de nyeste Carrier-teknologier som en helt ny 06Z skruekompressor med variabel hastighed, en 6. generations Flying Bird® Fan med EC-motor, den 3. generation af Novation® mikrokanal varmevekslere med et enestående W-rørdesign, der er indbygget i én samlet unit.

AquaForce Vision 30KAV indeholder desuden en Touch Pilot® styring med farve touch-skærm og bruger-interface på 10 sprog samt funktioner som Carriers smart energy monitoring, der giver brugerne smarte data til optimering af energibesparelser under realistiske forhold. Desuden kan 30KAV tilsluttes Carriers remote monitoring centre, hvor Carriers ingeniører kan analysere data og optimere køleegenskaberne.

Med et lydniveau på blot 90 dB(A) i drift har den nye serie udtalt lave støjniveauer sammenlignet med den foregående generation.

En AquaForce Vision PUREtec 30KAV-ZE version, designet eksklusivt til ultralav global warming potential (GWP) kølemidlet, HFO R-1234ze, vil være til rådighed i løbet af 2018.

Serien vil samtidigt blive udvidet til 1800 kW kølekapacitet med de førende teknologier og tilhørende optioner.

For mere information eller for lokal forhandler, besøg venligst: www.carrier.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP