www.industriogteknik.com
Seco Tools

Nye Seco-skæreværktøjer til hårdmetal øger bearbejdningshastigheden for knæimplantater

Seco Tools har lanceret branchens første produktserie specielt til bearbejdning af knæimplantater. Den nye Jabro ® medicinalserie af skæreværktøjer til hårdmetal kombinerer forskellige bearbejdningsstrategier, såsom højhastighedsbearbejdning, der forkorter cyklustiden ved bearbejdning af knæimplantater med helt op til 50 procent.

Nye Seco-skæreværktøjer til hårdmetal øger bearbejdningshastigheden for knæimplantater
HQ_IMG_SNS_2017-2_Jabro_CoCr_JH770_12.jpg

Værktøjernes design og optimerede belægninger giver enestående emneoverflader, der reducerer og ofte eliminerer behovet for polering eller efterbearbejdning. Disse egenskaber fremmer også fremragende processtabilitet og lang standtid.

Jabro-medicinalserien omfatter 9 avancerede geometrier og 39 værktøjer, hvoraf de fleste er placeret i Jabro Tornado-serien af højhastighedsværktøjer. Hver geometri er designet til bestemte formål ved bearbejdning af skinnebensplateauet og låremnet af knæimplantatet. Og fordi de nye, dedikerede værktøjer excellerer i bearbejdningen af CoCr (kobolt-krom) og Ti6Al4V ISO-S12 dele (3D-printede), maksimerer de også maskinens ydelse for andre medicinske komponenter, f.eks. hofteproteser og knogleplader.

Du kan få yderligere oplysninger om Jabro-medicinalskær ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge Jabro-produktsiden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP