www.industriogteknik.com
Steute

sWave.NET® trådløse netværk på SPS IPC Drives 2017 messen

Demonstrationsanlæg af kabelfrit eKanban system

sWave.NET® trådløse netværk på SPS IPC Drives 2017 messen
steute afdelingen ”Wireless” viser deres seneste udgave af deres trådløse netværk sWave.NET® på SPS IPC Drives 2017 messen. I netværket kan adskillige hundreder af trådløse kontaktenheder forbindes til et netværk via adgangspunkter. Adgangspunkterne transmitterer de trådløse signaler til videre behandling i kundens egen it infrastruktur.

Netværkets funktioner bliver demonstreret ved hjælp af en mobil E-Kanban reol eller FIFO hylde som en typisk applikation til trådløse netværk. Når en beholder fjernes fra en reol, sender en elektromekanisk, trådløs kontakt eller en kontaktløs, trådløs sensor et signal til det næste adgangspunkt, der er ledigt. Adgangspunktet sender derefter signalet videre til softwaren til materialestyring eller til afdelingen for produktionsplanlægning og -kontrol. Derved sendes en anmodning om opfyldning videre automatisk.

Konfigurationen af et netværk som dette er lige så nemt som senere modifikationer. Den trådløse infrastruktur garanterer en pålidelig transmission af signaler: Dynamisk selv-organisering betyder ringe indsats til konfigurering og lave omkostninger til vedligeholdelse, mens infrastrukturen samtidig medvirker til en succesrig implementering af sWave.NET®-baserede sensor netværksløsninger.

Alle former for forskellige, potentielle applikationer er gjort tilgængelige gennem de seneste måneder. Udover E-Kanban systemer og FIFO hylder har steute også fokuseret på førerløse køretøjer (AGV) i intralogistikken og produktionen.

sWave.NET® systemet bliver udvidet til stadighed, så det omfatter nye funktioner og enheder. steute vil også vise en ny, integrerbar trådløs, optisk sensor på SPS IPC Drives 2017 messen.

steute på SPS IPC Drives messen: Hal 9, stand 450

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP