www.industriogteknik.com
Steute

steute Meditec på Medica 2017

Modulopbygget system af fodkontakter til operationsstuen

steute Meditec på Medica 2017
steute Meditec præsenterer en ny fodkontrol serie på Medica, der omfatter et modulopbygget design. MFS-MED GP712 seriens boks kan monteres med forskellige aktuatorer, inklusive pedaler, trykknapper, kontakter og joypads. Antallet af aktuatorer er ligeledes variabelt.

Da det nye, multifunktionelle fodkontrol system blev udviklet, rettede designerne stor opmærksomhed mod den ergonomiske komfort og brugervenlighed. Systemet er behageligt at arbejde med på grund af den flade boks og gode, taktile feedback fra de nyudviklede kontakter og joypads. En tå 'stang' gør det endnu nemmere at flytte kontrolenheden lige der hen, hvor den ideelle position måtte være.

En anden nøglefunktion er systemets hygiejniske design: Kontrolenheden og alle dens aktuatorer er meget nem at rengøre. Silikone manchetter forsegler boksen fra miljømæssige påvirkninger (beskyttelsesklasse IP X8). Alle funktioner kan udføres redundant – med garanti for det højeste niveau af betjeningsmæssig sikkerhed.

Det modulopbyggede design opfylder, med sin ensartede boks og de skræddersyede aktuatorer, alle krav til økonomisk overkommelighed og kort ”tid-til-marked”, mens der stadig er tale om høj kvalitet og pålidelighed.

Steute Meditec har med sin MFS-MED GP712 serie, der bliver præsenteret på Medica for første gang, udvidet sin række af kontrol systemer til medicinsk udstyr til at omfatte en fodkontakt serie, der befinder sig halvvejs mellem ”Classic” serien (standard katalog kontrolenheder) og ”Custom” serien (skræddersyede kontrolenheder til medicinsk udstyr).

Steute Meditec på Medica: Hal 11, stand J39

www.steute.co.uk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP