www.industriogteknik.com
BRADY

Hurtig og nem gulvopmærkning med PaintStripe

Brady Corporations nye PaintStripe-skabeloner til gulvopmærkning er designet som en hjælp til at male nøjagtige linjer, så man hurtigt kan organisere arbejdspladsen og øge dens effektivitet.

Hurtig og nem gulvopmærkning med PaintStripe
Større effektivitet på arbejdspladsen
Tydelig opmærkning, som sikkerhedsskilte og gulvopmærkning, kan bruges til at kommunikere vigtige oplysninger lige der, hvor der er brug for det. Det er med til at skabe en effektiv arbejdsplads, som opfylder Lean-principperne, ved at hjælpe medarbejderne med hurtigt og nemt at identificere sikre gåområder, baner til gaffeltrucks, lagersteder og specifikke produktionsområder.

Nøjagtigt og nemt
Opmærkning af gulve har mange fordele, men at male en nøjagtig linje på et fabriksgulv kan være ret tidskrævende. Med Bradys PaintStripe-skabeloner til gulvopmærkning kan man male nøjagtige linjer langt hurtigere. Afstandsmarkeringer på skabelonerne gør brugerne i stand til nøjagtigt at opmarkere en hel gulvlinje eller et helt område, inden der males. PaintStripe-skabelonen, der er påført Bradys klæbestoffer, kan bruges til hurtigt og sikkert at afdække gulvlinjernes kanter, og samtidig er den nem at fjerne, så man opnår en nøjagtig gulvopmærkning. Ved på denne måde at gøre arbejdet med at male gulvopmærkninger hurtigere minimeres den tid, der bruges på forberedelse af projektet, og dermed afbrydelsen af den almindelige drift.

Anvendelsesmuligheder

Bradys PaintStripe fås med to forskellige typer klæbestoffer, så løsningen kan bruges på en lang række forskellige gulvoverflader. Malede gulvopmærkninger, som er lavet vha. PaintStripe-skabeloner, er ideelle til at øge effektiviteten udendørs samt på travle fabriksgulve, på fabrikker inden for sværindustrien, på steder med våde gulve, skrappe processer til afvaskning eller gulvrengøring og på gulve, som ofte er udsat for kemikalier. Sørg for, at du bruger maling, som er egnet til dit arbejdsmiljø!

Du kan få mere at vide om, hvor nemt det er at male nøjagtige linjer og derved øge arbejdspladsens effektivitet vha. http://tekinfo.link/r6298c91470
Hurtig og nem gulvopmærkning med PaintStripe

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP