www.industriogteknik.com
BRADY

Ny, praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater til lockout/tagout

Lockout/tagout er en fantastisk procedure til at muliggøre sikrere maskineftersyn ved at isolere energiforsyningen til det maskineri, der efterses. Brady Corporation lancerer en ny og ekstremt praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater, som gør brugerne i stand til at holde hængelåse og mærkater til lockout/tagout lige ved hånden, så de hurtigt kan isolere energiforsyningerne, når der er brug for det.

Ny, praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater til lockout/tagout
Forbedret effektivitet i forbindelse med lockout/tagout
Den nye holder til sikkerhedslåse og mærkater kan bruges til at bære op til 12 sikkerhedshængelåse og nøgler samt lockout-haspe og mærkater for procedurerne. Den fås i 4 forskellige farver og udgør en praktisk og organiseret løsning til at transportere og opbevare lockout/tagout-værktøjer og undgå at forlægge låse og hasper. Holderen til sikkerhedslåse og mærkater er også en hjælp til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen, idet medarbejderne har de nødvendige værktøjer lige ved hånden, så de hurtigt kan isolere energikontrolpunkter, inden de efterser maskineri.

Ekstremt praktisk design
Holderen til sikkerhedslåse og mærkater har et unikt og ekstremt praktisk design. En enkelt holder kan bruges til at bære op til 12 hængelåse og inkluderer en nøglestrop og en karabinhage til at bære nøgler og lockout-hasper. 2 Brady-holdere til låse og mærkater kan nemt holdes sammen, så man hurtigt kan fordoble det antal af låse, som nemt kan bæres i én hånd. Designet gør det også muligt for brugerne at sætte en eller flere holdere fast på deres bælte, eller at hænge dem op på en væg, så lockout-værktøjerne kan opbevares der.

En totalløsning
Brady tilbyder totalløsninger til lockout/tagout, herunder lockout-enheder til at låse ethvert energikontrolpunkt, undersøgelser af stedets energikontrolpunkter, nedskrivning af de bedste metoder til lockout/tagout, software til at administrere, visualisere og udskrive procedurerne, et bredt udvalg af holdbare hængelåse og lockout/tagout-tilbehør som f.eks. skyggetavler, haspe, låsebokse og holderen til sikkerhedslåse og mærkater. Når de implementeres på fornuftig vis, muliggør lockout/tagout-procedurerne og -værktøjerne sikrere maskineftersyn, idet maskineriet isoleres fuldstændigt fra dets energikilder.

Kontakt Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få flere oplysninger.
Ny, praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater til lockout/tagout

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP