www.industriogteknik.com
Parker News

Parker Hannifin løfter sløret for en ny generation af displayenheder, der omdefinerer HMI for terrængående køretøjer

Parker Hannifin udvider sin IQAN-MD5-familie og tilbyder fuldt programmerbare displayenheder med grafik, diagnostik og CAN-gateway-funktioner, nu tilgængelig i 5-tommer og 8-tommer størrelser og snart 10,1-tommer og 12,3-tommer brede formater.

Parker Hannifin løfter sløret for en ny generation af displayenheder, der omdefinerer HMI for terrængående køretøjer

Det udvidede udvalg af dimensioner for disse displayenheder er frembragt for at imødekomme en række forskellige anvendelsesområder, især inden for styresystemer til terrængående køretøjer og mobile maskiner. De vejrbestandige displays i IQAN-MD5-serien sikrer pålidelig ydelse i udendørs miljøer og under krævende mekaniske forhold.

De vigtigste fremskridt med udvidelsen af IQAN-MD5-serien er en 300 % stigning i platformsydelsen med fire core-processorer og hurtigere DRAM, forbedret grafikydeevne og understøttelse af Parkers IQANdesign-økosystem (7.02) til applikationsudvikling. Dertil kommer et skalerbart design med avancerede grafiske displays – alt sammen til en lavere pris i forhold til de tidligere IQAN HMI-platforme.

IQAN-MD5-displayenes robuste, mekaniske design, der er udformet uden bevægelige dele og med komplet forsegling, sikrer holdbarhed i udfordrende miljøer. Displayglas med optisk binding forbedrer læsbarheden, eliminerer lysbrydning og forhindrer kondens, hvilket giver en klar og pålidelig grænseflade.

Den nye generation af IQAN-MD5-displayenheder, der er udviklet med fokus på æstetik, kan integreres problemfrit i moderne kabinedesigns. Touchscreen-grænsefladen forbedrer sammen med IP-kamerasupport brugeroplevelsen yderligere og eliminerer behovet for separate kameraskærme. Fleksible monteringsmuligheder giver forskellige muligheder for enten integreret planmontering eller selvstændig konfiguration, der er kompatibel med RAM™-monteringskomponenter. Displayene understøtter både liggende og stående retning med henblik på nem integration i forskellige HMI- eller mekaniske opsætninger.

Parkers IQAN-software er brugervenlig og effektiv og henvender sig til begyndere såvel som eksperter inden for HMI- og maskinstyringsdesign. Dette udvidede sortiment af displays forenkler designprocessen, gør den hurtigere, mere effektiv og tilgængelig for brugere på alle niveauer. Med sin avancerede funktionalitet og hensyntagen til fremtidige behov skiller IQAN-MD5-serien sig ud som et alsidigt, kraftfuldt værktøj til branchefolk.

For mere information.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP