Seco Tools

Secos Nanojet-rivaler optimerer spånkontrol for at undgå kassation af emner

Seco Nanojet-rivaler i hårdmetal forbedrer spånkontrollen ved hjælp af et innovativt kølekanaldesignl, der giver optimal spånafgang. Det betyder, at du undgår at spilde penge på kassation, processtop og ægskader – samtidig med at du opnår bedre bearbejdningssikkerhed, emnekvalitet og standtid.

SEEPEX

Revolution indenfor styring af fødevareaffald: SEEPEX afholder webinar om effektiv håndtering af fødevareaffald og biprodukter

SEEPEX, der er en førende leverandør af innovative pumpe-løsninger, præsenterer sit kommende webinar med titlen "Effektiv håndtering af fødevareaffald og biprodukter." To indsigtsfulde sessioner er planlagt til torsdag den 21. marts 2024: én fra kl. 11 til 12 (CET) og en anden fra kl. 15 til 16 (CET). Webinaret sigter mod at afsløre banebrydende teknikker til håndtering af fødevareaffald på tværs af forskellige industrier.

Seco Tools

Nem og nøjagtig opsætning af det digitale borehoved reducerer kassationsprocenten

De digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore™ og Axiabore Plus™ eliminerer besværlige , unøjagtige justeringer af borehovedet, som kan resultere i kasserede dele. Det brede digitale display hjælper med hurtig og effektiv justering og opsætning.

LEMO

Ny LEMO produktfamilie portefølje forenkler valgprocessen

Ecublens, Schweiz, januar 2024 - LEMO, der er en førende producent af højtydende forbindelsesløsninger, er stolte over at kunne annoncere lanceringen af sin forbedrede produktfamilie portefølje, der sigter mod at forenkle valgprocessen for kunderne.

HMS Industrial Networks AB

Anybus opnår modenhedsniveau 3-certificering i IEC 62443-4-1 industriel cybersikkerhedsstandard

HMS Networks, den globale leder inden for industrielle kommunikationsløsninger til netværk annoncerer, at dets Anybus brand med succes har opnået Maturity Level 3 (ML3) certificering i International Electrotechnical Commission (IEC) 62443-4-1: Sikkert produkt med livscykluskrav til udvikling, en industriel cybersikkerhedsstandard.

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP